亚城论坛

用户名  找回密码
搜索
热搜: 活动 交友 discuz
楼主: 匿名

30华人参加州长聚会,为关学君助势(组图)

匿名  发表于 2009-9-8 11:09:09
I congratulate Mr. Guan for stepping up and representing the Chinese/Asian communities. Though I cannot recall seeing Mr. Guan being active in our Chinese community affairs the last 10 years or so. That being said, it is important that Mr.Guan understands the needs of the Atlanta Chinese communities and he really needs to establish his identity and branding. What does he stand for? While it is important to address the needs of the Chinese communities, it is also critical that Mr. Guan addresses how the Chinese can benefit main stream Atlanta communitities as a whole in incorporating our ideas and belief. I urge Mr. Guan to talk to various leaders of the Chinese communities (friends and enemies too) and concentrate on keys issues that will shape up our communities. Hats off to Mr. Guan and it is only through a better understanding of your idealogies and belief that we will wholeheartedly stand behind such great milestone!

匿名  发表于 2009-9-8 11:15:18
关注关学君先生,支持他竟选

匿名
匿名  发表于 2009-9-23 01:19:46
关学君先生能站出来,说明他的勇气。支持他竟选!

匿名  发表于 2009-9-23 02:19:58
While I support Guan for testing political waters, I have reservations about his judgement. The political party of his choosing that is. Republicans have moved far to the right. Does Guan really believe what Republicans believe? Answer is yes? Are you serious?

I am not a Democrat.

匿名  发表于 2009-9-23 03:07:13
看到如此众多的跟贴和鼓励,令我由衷地感激大家的关心和支持。很抱歉我本人笔头比不得象老秃笔兄那般信手掂来之快,且奔波于家庭、生活、生计、竞选等等活动,很少得暇写贴,更不敢奢侈于博客。

因此,我在此向各位致歉,未能及时复贴。希望以后能努力尝试能笔勤一些。

至于希望对我是谁有更多了解的朋友,与其由我自己老王卖瓜,且不如从任何其他认识我和知道我的其他朋友们那里打探和了解。或许可以更真实和更客观。此外,随意在网上搜索一番,无论是用我的中文名字关学君,还是英文名字Garry Guan,都可以给您提供一些参考资讯。您如果有兴趣,更可以直接与我联系,我的手机号码是:770-634-4188。电子邮件是:Garry@GarryGuan.com. 至于施政纲领,我们还有待通过我的团队认真研究,才能出笼。距离最终的选举还有一年零两个多月,现在对我来说,施政纲领还为时过早。另外,我所竞选的位置是州参议员,尽管是地位较高的上院,但仍属于民意代表,并非全职的行政职务,严格说,谈不上有“施政”的权力和机会。况且也正因为如此,各位都有机会给我您的指教和建议。如果说现在一定要我先拿出一条,我想就应该是我要做的是真正的民意代表,时刻倾听大家的意见和反映。我可以保证,如果我能当选,我绝不会改变我这里公布的手机号码和我的电子邮件地址。大家永远会很容易地找到我,而我将心甘情愿的作为民众的公仆!

再次对大家的支持和关心表示诚挚的谢意!

关学君,拜上!

匿名
匿名  发表于 2009-9-23 03:47:11
感谢关学君的肺腑之言。 但不知他将来对华人服务有如何认识。 我想即使他不改变在这里公布的手机号码和电子邮件地址, 可是他有时间接电话看email吗?

匿名  发表于 2009-9-23 22:45:30
为方便一些读者朋友,这下面还有一个链接,有一个我第一次在美国人中间作的竞选演讲的录像,请您观看和多多指教:

这里的右下角您可以选择字幕的语言,可以换成中文正体字,供您方便。

匿名  发表于 2009-9-25 01:14:28
在乔治亚这样的POLITICAL BACKWATERS,不能再让共和党占领更多的选区。乔治亚州变蓝是趋势。

如果您支持剥夺女性选择生育的权利和禁止同性恋结婚,请投乔州共和党一票,这是其常用的PLATFORM。

匿名  发表于 2009-9-25 13:54:41
关君很诚恳,支持竟选

匿名  发表于 2009-9-25 18:29:58
竞选不是选美