亚城论坛

用户名  找回密码
搜索
热搜: 活动 交友 discuz

A Daughter to a Dad

圣骑士

诗酒年华每一篇“女儿抗癌札记”都很睿智;小诗每一行充满童贞的诗句都很感人。下面是试尝从小诗的角度跟爸爸说几句心里话。如果诗酒觉得没什么不妥,可邀小诗一阅。

A Daughter to a Dad

Dear Dad, through you I understand,
Happiness is to take what is at hand.
I have dreamed so much about giving,
Now I cherish your holy land.
I want to absorb all your strength
So that I can still grow to withstand
Whatever hardships that lie ahead
So that I can fire up my adrenal gland
If I could make another trip to the beach
I would build for you a castle in the sand
In that castle you will discover my secret
And my heart will be in no demand.
Dear Dad, please take me with you ALWAYS
And  ALWAYS I will keep you in my wonderland.

版主

社区居民忠实会员

感动。一飞的英文诗也写的这么好。诗酒和小诗都会很喜欢的。
谢谢一飞!

管理员

社区居民

小诗很聪明。

侠客

社区居民

Very touching.

圣骑士

引用第1楼湖畔居士于2013-01-21 13:12发表的  :
感动。一飞的英文诗也写的这么好。诗酒和小诗都会很喜欢的。
谢谢一飞!
谢居士。只想在小诗困难时,给她一点鼓励。

圣骑士

引用第2楼老郭于2013-01-21 14:11发表的  :
小诗很聪明。
百分一百地同意!

圣骑士

引用第3楼paulhu于2013-01-21 14:15发表的  :
Very touching.
谢谢。诗酒一家人的故事,尤其是小诗的故事,更touching.

圣骑士

Re:回 楼主(一飞) 的帖子

引用第7楼一剪梅于2013-01-21 18:57发表的 回 楼主(一飞) 的帖子 :
This is a very special journey we all are witnessing Shi Jiu and Xiao Shi are going through. Yi Fei is putting your heart into their journey. Thanks for sharing this touching poem. We all are learning so much...
一剪梅说得好。诗酒年华在挑战中看到回报;在艰难中显示坚强。他一路走来,带着家人,也带着许多象你这样的熟人和我这样的陌生人。我们都跟着经历了人生一次近似大彻大悟的旅程。谢谢他跟大家的分享。

匿名
匿名  发表于 2013-1-21 22:49:22

回 楼主(一飞) 的帖子

圣骑士

Re:回 楼主(一飞) 的帖子

引用第9楼匿名于2013-01-21 22:49发表的 回 楼主(一飞) 的帖子 :

谢谢9楼的网友。